Jani Liukkonen Katupaimenen näkökulma

Pitkästä aikaa täällä

Terve taas hyvät lukijat!

Pari vuotta sitten kirjoittelin ahkerasti täällä Puheenvuorossa. Nyt nuo vanhat kirjoitukset olen poistanut ja lähden kirjoittelemaan taas puhtaalta pöydältä. Edellisen kerran kirjoittelun syynä oli Eduskuntavaalit 2015 ja olinkin ihan kohtuullisen hyvä ehdokas KD:lle sillä toin jopa 300 ääntä puolueelle ja vieläpä ensikertalaisena. 

Nyt olen jälleen KD:n ehdokkaana antamassa kasvot ja äänen helsinkiläisille nuorille, lapsiperheille, mielenterveyskuntoutujille ja vaikkapa Sinulle jos koet minun edustavan ajatteluasi ja arvojasi. KD:n vaaliohjelma on mielestäni erittäin pätevä ja on ilo seistä myös puoluejohtaja Sari Essayahin takana. Ilokseni sain olla mukana YLE:n puoluepäivässä viime torstaina suorassa lähetyksessä kun Sari piti loistavan puheen ja selviytyi puheenjohtajan tentistä erinomaisesti! Upea nainen, raudanluja ammattilainen, uskottava ja vilpitön puhtaan politiikan tekijä.

Itsestäni kerron tähän yhteyteen sen verran että olen 35 vuotias aviomies ja isä kahdelle tyttärelle. Perheemme asustaa Itä-Helsingissä. Tällä hetkellä olen työssä Katupaimen yhdistyksessä jonka toimintaan voit tutustua osoitteessa www.katupaimen.com

Tämä on nyt vain lyhyt blogin avaus, pysy hereillä ja seuraa kirjoitteluani jatkossa!

 

Jani Katupaimen Liukkonen

KD Helsinki,  äänestysnro 546

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat