JaniLiukkonen Viisaat ihmiset rakentavat perheitä, yrityksiä ja yhteisöä

Krav Magaa tytöille ja naisille - reipas potku munille

Israel

 

Israel, tuo rakastettu ja vihattu valtio, Uudenmaan läänin kokoinen alue.  Tuo jättimäisen joukkomurhan kokenut kansa joka meni ja "miehitti" historiallisen asuinsijansa holokaustin jälkeen kansainvälisellä tuella. Tuo piskuinen muutaman miljoonan ihmisen kokoinen juutalainen valtio, joka asustaa satojen miljoonien arabimuslimien keskellä, on ääri-islamistien mielestä Lähi-Idän häpeäpilkku.

Hamas joka on vallassa Gazan palestiinalaisalueella, on perustamiskirjassaan vannonut ajavansa jokaisen juutalaisen mereen. Hamas on yksi maailman aktiivisimpia lasten hyväksikäyttäjiä. Hamas aivopesee ja varustaa pienet lapset elämään yhtä tarkoitusta varten, tappamaan jokaisen juutalaisen heti kun siihen mahdollisuus tulee ja samalla kuolemaan itse. Lapset haaveilevat räjäyttävänsä itsensä ilmaan yhdessä juutalaisten kanssa. Ideologia on ääri-islamistien vihan uskontoa, kuoleman kultti. Israel ja juutalaiset ovat pahinta mitä ääri-islamilaiselle maailmalle on koskaan tapahtunut (heidän mielestään). Todisteena: PALESTINIAN MEDIA WATCH

Tästä syystä, kun Israelin valtio perustettiin (uudestaan) vuonna 1948, joutui joukkomurhasta selviytyneet juutalaiset välittömästi ympäröivien arabimaiden sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi. Suuri osa arabimaailmasta ei vielä tänäkään päivänä tunnusta Israelin valtiota edes virallisissa kartoissaan ja koulukirjoissaan.

 

Krav Maga

 

"Krav Maga (hepreaksi ‏קרב מגע‎, 'kontaktitaistelu') on israelilainen lähitaistelu- ja itsepuolustusjärjestelmä, joka perustuu ihmisen luontaisiin reaktioihin stressitilanteessa. Krav Maga on kehitetty ainoastaan itsepuolustusta varten, ja siksi siinä ei järjestetä kilpailuja tai näytöksiä eikä siinä ole sääntöjä, vaikka lajissa onkin tasojärjestelmä. Krav Magan kantavana ajatuksena on perustajansa Imrich Lichtenfeldin unelma "Jotta voisit kulkea rauhassa".

Krav Magan kehitti Imrich "Imi" Lichtenfeld, joka syntyi vuonna 1910 Budapestissa ja kasvoi Bratislavassa. Imin isä Samuel Lichtenfeld harrasti sirkuksessa voimannäytöksiä, minkä ohessa hän tutustui kamppailu-urheiluun ja kannusti myös Imin urheilulajien harrastamista.

Imi johti 1930-luvulla nuorten juutalaisten ryhmittymää, jonka tarkoituksena oli hillitä fasististen ryhmien pääsyä juutalaisalueille. Tällöin Imi huomasi eron urheilukamppailun ja todellisen katutaistelun välillä. 1944 Imi aloitti juutalaissotilaiden kouluttamisen.

Myöhemmin Imi muutti Iso-Britannian hallitsemaan Transjordaniaan. Siellä hän alkoi opettaa lähitaistelua Haganahille, juutalaiselle puolisotilaalliselle järjestölle. Kun Israel perustettiin vuonna 1948, Imi aloitti Krav Magan opettamisen Israelin armeijalle. 1960-luvulla lopetettuaan työnteon armeijassa, hän alkoi opettaa krav magaa myös siviileille. Lichtenfeld kuoli 1998.

Ennen 1980-lukua lähes kaikki krav maga -harrastajat olivat israelilaisia, mutta vuonna 1981 Krav Magaa alettiin esitellä Yhdysvalloissa, aluksi lähinnä juutalaisissa piireissä, mutta pian Krav Magaa esiteltiin jo FBI:lle. Nykyään korkeatasoisia harrastajia löytyy ympäri maailmaa, myös Suomesta. Suomessa Pohjolan Krav Maga Itsepuolustusliiton Ari Kankaalla on 4. danin musta vyö lajissa ja tasoastejärjestelmää käyttävässä Suomen Krav Maga -liitossa toimii yksi Expert 4 -tason kouluttaja." WIKIPEDIA

 

Turvallisuus ennen kaikkea

 

Israel on ehdottomasti yksi maailman turvallisimpia maita, vaikka siellä jatkuvasti tapahtuukin itsemurhaiskuja ja hyökkäyksiä siviilejä ja sotilaita kohtaan. Israel on joutunut puolustautumaan koko olemassa olonsa ajan ja jos he lakkaisivat suojautumasta ja puolustautumasta, he olisivat jo huomenna meressä. Lukematon määrä hyökkäyksiä estetään jatkuvasti.

Israelissa armeijan käyvät sekä miehet että naiset. Kaduilla on hyvin tavallista nähdä kauniita ja komeita juutalaisnuoria armeijan univormussa, kivääri sylissään. Joka paikassa on kireät turvallisuustoimet. Kauppakeskuksen ovella voi olla samanlainen systeemi kuin meidän Helsinki-Vantaan lentokentän turvatarkastuksessa.

Ben Gurionin lentokentällä taas turvatarkastukset ovat jo viisi kertaa tiukemmat. Ja syy siihen on selvä, jatkuva terroriuhka. Israelin armeijan, poliisin ja tiedustelupalvelun taidot ovat maailman huippuluokkaa. Kaikille opetetaan Krav Magaa.

 

Reipas potku munille

 

Minulla on kaksi tytärtä ja haluan että he oppivat potkaisemaan raiskaajaa munille jos sellainen tilanne sattuisi tulemaan. Herra varjele. Minä olen aidosti sitä mieltä, että Euroopassa ja täällä Suomessa, meidän tulisi opettaa kansalle Krav Magaa, sillä emme ole enää samalla tavalla turvassa kuin ennen, maailma on muuttunut, Suomi on muuttunut.

Sanon vaan että vaikka Oulu. En sano muuta. Sanon vaan että Oulu. Siellä olisi ollut tarvetta potkia vähän munia. Olen mies ja isä, joka tajuaa että Suomi ei ole enää lintukoto, kiitos poliittisten virtausten ja pahojen ihmisten pyrkimyksien. Ja kiitos hölmöjen ihmisten sokeuden ja sinisilmäisyyden. Toki meillä aina on ollut myös omasta takaa niitä raukkoja miehen näköisiä paskiaisia, joita olisi pitänyt oikeassa kohtaa potkaista munille. Ja niitä tyyppejä ja tilanteita on jatkossakin, kotimaisia ja ulkomaisia lieroja riittää.

Youtubesta löytyy videoita kuinka israelilaiset tytöt ovat valmistautuneet puolustautumaan. Israelissa tykätään suojella ja juhlia elämää. Siitä syystä onkin vielä surullisempaa, että Israel joutuu jatkuvasti käyttämään väkivaltaa puolustautuakseen hyökkääjiä vastaan.

Tässä video jossa potkaistaan reippaasti munille: KRAV MAGA GIRL

Ja perusjuttuja aloitteleville tytöille: KRAV MAGA GIRL FOR BEGINNERS

 

Minun mielestäni me voisimme oppia Israelin poliisilta ja puolustusvoimilta kuinka varautua terrorismiin ja raiskaaja limanuljaskoihin.

 

Jani Liukkonen

KD:n kansanedustajaehdokas 2019

Helsingin vaalipiiri nro 162

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Kaiken ikäisten naisten puolesta kiitos!

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Israel on löytänyt kohtalaisesti reseptin sille, miten arabien kanssa voi elää rauhassa naapureina. Viittaan tämän vuosituhannen Jordaniaan ja Egyptiin. Samaa reseptiä kaivattaneen laajemminkin.

Ikävästi raiskauksia tapahtuu maassamme ja joillekin muslimeina esiintyville näytettäisiin annettavan oikeudessa vieläpä alennuksia, vaikka pitäisi ennemmin selvittää, että onko ollut rasistista motiivia. Krav Magalle on siis kysyntää.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Luojan lykky, ettei luvattu maa sijainnut Suomessa. Miten meille raukoille olisi käynyt, ehkä saisimme asuttaa jotain plänttiä Kainuun korvessa ...

Jaa, tässä onkin ennakkosensuuri ... katsotaan miten käy.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Jos tässä raiskaajaksi oletetaan joku hyvin väkivaltainen henkilö - kuten ilmeisesti oletetaan - tuo ikiaikainen ohje pitäisi suorastaan kieltää.
Sen noudattaminen nimittäin saa miehen totaalisen valkoisen raivon valtaan - ja silloin uhrin henki on halpa.

Muuhun tässä esitettyyn elämän - ja politiikanfilosofiaan nyt puuttumatta.

Käyttäjän JaniLiukkonen kuva
Jani Liukkonen

Jos hyökkäyksen kohteena oleva ihminen päättää turvata Jeesukseen ja huutaa häntä avuksi ja selviää tilanteesta, olisi se kaikista paras. Jos ei usko Jeesukseen eikä häntä huuda avukseen, sitten voi käyttää kielto ja käsky huutoja vaan hyökkääjää kohtaan. Jos mahdollista huutaa apua ja juosta karkuun, se ensiksi. Sitten jos joutuu lähikontaktiin niin isku heikkoon kohtaan, kuten silmiin, korviin, kurkkuun ja munille. Saa ottaa läheltä mitä tahansa millä voi lyödä, kuten keppi, kivi, tuoli tai vasara. Saa repiä tukasta ja raapia naamaa ja huutaa niin kovaa kuin lähtee. Mutta ensiksi aina pakeneminen ja avun huutaminen, sitten itsepuolustuksen jälkeen edelleen pakeneminen kauemmaksi ja avun huutaminen.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Noin juuri miehet ymmärtämättömyydessään(?) tyttöjä neuvovat , mikä on kehoitus valtavan riskin ottamiseen.
Tosiasiassa karahkalla lyöminen tai muu fyysinen väkivalta on uhrin kannalta vaarallisin mahdollinen toimintatapa.
Samoin huutaminen . Kuolemaan johtaneet rausksukseset selitetään usein : "Kun se ei lakannut huutamasta!"

Tosiasiassa -ehkä onneksi - uhri on useimmiten niin lamaantunut kauhusta tai yllättynyt tutun, luotetun miehen toiminnasta tai peloteltu hiljaiseksi että näitä riskejä otetaan harvoin.

Käyttäjän JaniLiukkonen kuva
Jani Liukkonen Vastaus kommenttiin #8

No, Israelin tytöt on opetettu toisella tavalla, tarttis ehkä meidänkin tytöille opettaa rohkeutta pelon sijaan.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #8

Kammalla pyyhkäisy nenänjuureen tepsii kuulemma aina. Tosin siinä saa veret silmilleen mutta eipä ole omaa verta.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

-- Luojan lykky, ettei luvattu maa sijainnut Suomessa. Miten meille raukoille olisi käynyt, ehkä saisimme asuttaa jotain plänttiä Kainuun korvessa … --

Luvattu maa ei olisi voinut sijaita Suomessa, koska Suomi ei ole juutalaisen kansan synnyinmaa kuten Palestiina.

Kukaan ei kutsunut arabeja Palestiinaan vuonna 635 jKr. Silti he tulivat ja ajoivat suuren osan juutalaista kansaa maanpakoon. Vuodesta 1882 alkaen juutalaiset ovat palanneet kansansa yhteyteen, ja asuttavat jälleen Palestiinaa historiallisella oikeudellaan. Tämä oikeus tunnustetaan vuoden 1922 Kansainliiton mandaatissa ja YK:n peruskirjan artiklassa 80.

Toimituksen poiminnat