JaniLiukkonen Viisaat ihmiset rakentavat perheitä, yrityksiä ja yhteisöä

Viimeiset poliittiset aatokset ennen vaaleja - sanoinko pahasti?

Nyt revittelen

 

Ensimmäisen ja viimeisen kerran näissä vaaleissa sorrun nyt heittämään terävää kritiikkiä muita puolueita kohtaan, että KD näyttäisi paremmalta. Omahyväisesti jätän meidän puolueen nyt arvostelematta, yritän saada äänestäjiä viimeisillä keinoilla. Tämä on periaatteitani vastaan, mutta koska minäkin joskus lankean kiusaukseen, niin päätin langeta taas. Tässä tulee.

 

Vaalitentit ovat mielenkiintoisia

 

Sipilän hallitus onnittelee itseään melkein omahyväisesti ja aika reteästi 140000 työpaikan luomisesta ja sanoo että oli välttämätöntä leikata vähäosaisilta, perheiltä ja koulutuksesta jne. Näin saatiin velkaantumista hillittyä ja talous nousuun. Tämä upposi minuun, ukot vaikuttivat tentissä ihan fiksuilta talousmiehiltä. Kuulemma enää ei tarvitse leikata vähäosaisilta niin paljon, kun kerta nyt on tulevaisuus jo paljon parempi, kiitos kaatuneen hallituksen.

Opposition vihervasemmisto toistaa mantraa: "leikkasitte köyhiltä, leikkasitte köyhiltä, leikkasitte köyhiltä". Mutta oppositiosta on helppo huutaa sitä mitä kansa haluaa kuulla! Tekopyhiä kun kaikki ollaan, niin on hyväksyttävä se tosiasia että leikkauksia olisivat joutuneet vihervassaritkin tekemään tai sitten lisää velkaa ja enemmän vahinkoa.

Me köyhät ollaan kyllä samalla aaltopituudella Antti Rinteen kanssa, joka ottaa meidät bussin kyytiin jossa yhdessä mietitään miten saatais rahat riittämään ruokaan, vuokraan ja terveyspalveluihin. Mutta sitten Antti ajaa bussilla rotkoon... vai oliko se rotko vaan videomeemi? Antti tahtoo myös laittaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet turvapaikkaturistit kielikouluun ja töihin kunnes saadaan heidät lähtemään... ?

Ilmastohysteria ja lasten sukupuolihämmennyksen tukeminen lisähämmennyksellä on Vihreiden ja Vasemmiston juttuja, kuten avoimet rajat maailman kansalaisille. Nyt suomalaiset, varjelkaa tätä maata äänestämällä kaikkea muuta paitsi SDP:tä, Vihreitä ja Vasemmistoa. Sori, pakko sanoa näin kovasti vaikka tunnenkin sydämessäni hellyyttä Li Anderssonia, Pekka Haavistoa ja Antti Rinnettä kohtaan ihmisinä. Ei ihmistä vastaan, vaan pirun huonoa politiikkaa vastaan.

 

Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit

 

Pakko myöntää että Sari Essayah ja Jussi Halla-aho esiintyvät edukseen ja lupaavat esiintymisellään äänestäjilleen parempaa kuin muut puolueet. Toki meidän Sari on parempi luomaan siltoja toisin ajatteleviin kuin PS:n Jussi joka ei luota keneenkään ja antaa kuvan siitä että sydämen lämpöä ei riitä Sinisen tulevaisuuden takinkääntäjille, eikä paljon muillekaan kuin omalle puolueelle.

PS on puolue jossa on paljon tunnustavia kristittyjä joita minäkin tunnen ja siksi ajattelen että on siellä kuitenkin mahdollisuus hyvään ja ystävälliseenkin politiikkaan, jossa pitäisi tulla myös esiin Herramme armollisuus ja ihmisrakkaus. Parasta kai PS:n politiikassa on rakkaus suomalaista kohtaan, mutta riittääkö ihmisrakkaus kaikille ihmisille? Jussi ei ainakaan julkisesti tunnusta Jeesusta Herrakseen, mutta onhan siellä Laura Huhtasaari ja Mika Niikko.

KD luonnollisesti on ainut puolue joka tunnustaa uskonsa Raamatun Jeesukseen ja pyrkii päätöksen teossaan uskollisuuteen Jumalaa kohtaan ja sitä kautta pyrkii hoitamaan politiikkaa Jumalan ihmisrakkauden motivoimana. Kristillisdemokraatti rukoilee kansan puolesta ja kannattaa mitä parhaimpia perinteisiä kristilliä arvoja, joille tämä maa on rakennettu.

Siksi uskon että KD ja PS voisi toimia samassa hallituksessa. Mutta se riippuu vaalien lopputuloksesta, muusta hallituskokoonpanosta ja siitä että löytyykö armollisuutta ja rakentavaa yhteistyötä kaikilta osapuolilta. KD pienenä puolueena tahtoo olla sellaisessa hallituksessa joka puolustaa suomalaisuutta, kristillisyyttä, vanhuksia, lapsiperheitä, yrittäjiä, työtä tekeviä, sairaita ja syrjäytyneitä. KD haluaa olla hallituksessa joka tekee myös osansa maailman hädän lievittämisessä - anteliaasti mutta järkevästi!

KD pystyy toimimaan kaikkien puolueiden kanssa, paitsi että arvomme ei ole kaupan. 

 

Laskelmointia äänestämisessä?

 

Jos vielä mietit että kannattaako antaa ääntä KD:n ehdokkaalle, niin KYLLÄ KANNATTAA! Nyt jos koskaan! Monet ihmiset ovat ilmoittaneet äänestävänsä ensimmäistä kertaa KD:n ehdokasta! Äänestä sinäkin! Älä missään nimessä ajattele että äänesi menee hukkaan. Äänesi KD:lle on ääni suomalaisuuden puolustamiselle ja kristillisille arvoille. Kaikki äänet KD:lle tekee KD:sta vahvemman. Se on ääni näille tavoitteille: KD:n vaaliohjelma 2019

Jos mietit että parempi antaa ääni jollekin uskovalle esim Perussuomalaisissa, siksi että sitä kautta on paremmat mahdollisuudet päästä Eduskuntaan, niin muista että antamasi ääni voi mennä jonkun ei-uskovan hyväksi siinä puolueessa. KD:lle annettu ääni menee KD:lle.

Jos mietit että KD on sinun vaalipiirissäsi väärässä vaaliliitossa ja pelkäät että äänesi menee väärälle puolueelle, niin äänestä silti KD:n ehdokasta koska JUURI TÄLLÄ KERTAA ehdokkaasi voi päästä sisään! Ja jos ei pääse, SINÄ ROHKAISET KD:ta jatkamaan ja annat viestin tuestasi kristitylle Suomelle!

Jos et tunne ketään KD:n ehdokasta, ÄÄNESTÄ SILTI! Kysy ystäviltäsi vinkkejä, katso ehdokas sinun vaalipiiristäsi täältä: KD:n ehdokkaat

 

Nämä "Viimeiset poliittiset aatokset ennen vaaleja" Sinulle tarjosi,

Jani Katupaimen Liukkonen 162

KD:n kansanedustajaehdokas Helsingin vaalipiiri

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat